artikel

Ben jij de Hotello of the Year 2008??

Horeca

Onderscheid jij je door succesvol én maatschappelijk verantwoord ondernemen? Ga dan naar www.hotellotop.com en meld je aan. Elk jaar houdt HotelloTOP een verkiezing om binnen het thema van het HT Year Event de Hotello van het jaar te selecteren. Dit jaar wordt gezien het MVO thema, De Triple P Award uitgereikt aan de Hotello of the Year 2008.

Ben jij de Hotello of the Year 2008??

Een onderneming is er in de eerste plaats om winst te maken, akkoord. Maar houden we rekening met de invloed die de onderneming heeft op milieu en medemens? Hotello’s die zich onderscheiden door opvallend verantwoord om te gaan met de 3 P’s – People, Planet en Profit – zijn ideale kandidaten voor de titel Hotello of the Yeart 2008. De Hotello die de meeste stemmen krijgt van het publiek en de vakjury gaat op 23 januari 2008 met de Hotello of the Year en de Triple P Wards, powered by Misset Hotel, naar huis.

De kandidaten worden samen met een foto gepresenteerd op de website, waarop je vervolgens kunt stemmen. Hieruit blijft uiteindelijk een top-3 over. Deze top-3 wordt bekendgemaakt op de website, middels een YouTube filmpje, waarin de kandidaten worden geïnterviewd. Het nomineren voor de Triple P Award vindt op een interactieve manier plaats. Zowel de jury als u kan zelfs tijdens het HT Yeart Event congres, middels stemkastjes stemmen op één van de drie finalisten. Op het scherm zal vervolgens de score van de jury en die van het publiek verschijnen en zo wordt uiteindelijk de Hotello of the Yeart 2008 bekend gemaakt.

Ben jij Hotello of the Year 2008? Via www.hotellotop.com kun je jezelf aanmelden! Weg met die valse bescheidenheid”; een beetje hotello nomineert zichzelf! Iemand anders nomineren mag natuurlijk ook.

Reageer op dit artikel