artikel

‘Beursdeelname om Nederland naamsbekendheid opbouwen

Horeca

Gwan Ho van De Indische uit Nieuw-Vennep.

‘Beursdeelname om Nederland naamsbekendheid opbouwen

Waarom staat u op deze beurs?
Daar kan ik een duidelijk antwoord op geven, namelijk om onze naamsbekendheid in Nederland uit te bouwen. We vertellen bezoekers over de voordelen van onze oriëntaalse maaltijdcomponenten en wat wij voor hen kunnen betekenen. Eerst laten we de bezoekers uit één van onze vier keukens proeven, daarna praten we pas weer verder. Dat werkt altijd goed.’

Wat is uw indruk van deze beurs?


Er is veel belangstelling voor deze gezellige en uitnodigende beurs. Ik vind overigens dat hier wel veel bezoekers uit het “grijze circuit” zijn. Daarmee bedoel ik de mensen die niet direct actief zijn in de horeca, maar voor de gezelligheid een dagje met vrienden mee gaan. Daar is overigens niet veel mis mee, hoor. Verder merk ik op dat er steeds meer interesse is in industrieel geproduceerd voedsel. Zo lang het er maar ambachtelijk uitziet, en niet afwijkt van smaak en kleur.’

Reageer op dit artikel