artikel

‘Beurshouders schenken te veel alcohol

Horeca

Ted Debets, horecaondernemer op zoek naar een koffiezetapparaat.

‘Beurshouders schenken te veel alcohol

Wat brengt u naar deze beurs?
‘Nou, ik had een kaartje en ik dacht: goh, laat ik er eens heen gaan. Nee, zonder gekheid: mijn vriend zoekt voor zijn snackbar nog interessante dingen en ik ben aan het kijken voor een koffiezetapparaat. Verder is het hier voor ons alleen puur plezier maken.’

Wat is uw indruk van deze beurs?


Het ziet er dit jaar stukken beter uit dan vorig jaar. Standhouders zijn toleranter met het laten proeven van eten en ze stellen zich iets terughoudender op. Wel wordt er naar mijn mening te veel alcohol geschonken. Verder is alles naar wens. In vergelijking met de vorige keer is het hier zeker voor 30 procent verbeterd. Van mij krijgt de beursorganisatie een dikke acht!’

Reageer op dit artikel