artikel

Beursportretten Horecava 17

Horeca

Jaap Paulus en zijn vrouw starten binnenkort hun eigen snackbar in Breda.

Beursportretten Horecava 17

Wat brengt u naar deze beurs?
‘Mijn vrouw start binnenkort haar eigen snackbar in Breda en is zich hier aan het oriënteren op alle benodigdheden. Zij bepaalt waar we heen gaan en ik loop mee. Ik ben dus nu met recht een “meeloper”. Nee zonder gekheid, het is voor ons een kwestie van rondlopen, kijken en informeren.’

Wat is uw indruk van deze beurs?
Ik geniet van al die mensen om me heen. Het “mensen kijken” vind ik altijd fantastisch. Verder interesseren mij voornamelijk technische zaken omtrent computers, muziek en afrekensystemen. Je wordt er overigens wel moe van, hoor! Ik snak naar koffie, weet jij hier een koffiebar?’

<>

Reageer op dit artikel