artikel

Brabantse Brancheborrels zijn lang

Horeca

Ruim 200 gasten kwamen maandag 29 mei naar het gloednieuwe Bavaria House Event Center in Helmond voor de FZ-Brancheborrel. Veel event-collega’s keken hun ogen uit in de nieuwe locatie. Aan het gezellige geroezemoes, de vele gesprekken en de drukte bij de rondleidingen door de nieuwe locatie bleek dat ook deze FZ-borrel weer zeer geslaagd was.

Brabantse Brancheborrels zijn lang

Bij binnenkomst in hartje Helmond stond een compleet ontvangstcomité klaar. De deur werd netjes opengehouden door de dames van GIG World, badges werden opgespeld door collega’s van FZ en Oplocatie, vervolgens kreeg iedereen een hand en kaartje van de nieuwe FZ-redacteur Sjoerd Weikamp, om tot slot van de rode loper op de Bottelair Brothers te stuiten.

Eenmaal binnen was de ontvangst in de foyer. In de grote zaal, een verdieping hoger, hielden Wouter Veltman (FZ/ Oplocatie) en Sjoerd Weikamp een korte toespraak. Jolanda Smits van Bavaria House Event Center verwelkomde iedereen.

Na een knallend muziekoptreden en ‘levend balletje-balletje’ werd onder het genot van een prima buffet en vanzelfsprekend een glas bier veel gekletst en genetwerkt.Brabantse Brancheborrels zijn lang en dus sloot een select gezelschap de borrel af in de Brabant Business Lounge, waar het nog tot laat erg gezellig was.

FZ/Oplocatie dankt alle aanwezigen en het Bavaria House voor een zeer geslaagde avond.

Voor nog veel meer foto’s van de avond: Photonic.nl

Reageer op dit artikel