artikel

Broodje paling

Horeca

Ingrediënten voor 2 personen: 100 g gerookte palingfilet ¼ komkommer 3 eetlepels yoghurtmayonaise 1 eetlepel milde (Zaanse) mosterd 2 eetlepels fijngehakte peterselie 2 meergranen pistoletjes (of petit pains) 4 blaadjes lollo rosso of kropsla Bereidingswijze:Komkommer in plakjes snijden. In kommetje mayonaise, mosterd en peterselie door elkaar roeren. Pistoletjes opensnijden en snijvlakken bestrijken met mosterdmayonaise. Blaadjes […]

Broodje paling

Ingrediënten voor 2 personen:

 • 100 g gerookte palingfilet
 • ¼ komkommer
 • 3 eetlepels yoghurtmayonaise
 • 1 eetlepel milde (Zaanse) mosterd
 • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
 • 2 meergranen pistoletjes (of petit pains)
 • 4 blaadjes lollo rosso of kropsla

  Bereidingswijze:
  Komkommer in plakjes snijden. In kommetje mayonaise, mosterd en peterselie door elkaar roeren. Pistoletjes opensnijden en snijvlakken bestrijken met mosterdmayonaise. Blaadjes sla over onderkant van pistoletjes verdelen. Hierover plakjes paling en komkommer verdelen. Bovenkant van broodjes erop leggen.

 • Ingrediënten voor 2 personen:

 • 100 g gerookte palingfilet
 • ¼ komkommer
 • 3 eetlepels yoghurtmayonaise
 • 1 eetlepel milde (Zaanse) mosterd
 • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
 • 2 meergranen pistoletjes (of petit pains)
 • 4 blaadjes lollo rosso of kropsla

  Bereidingswijze:
  Komkommer in plakjes snijden. In kommetje mayonaise, mosterd en peterselie door elkaar roeren. Pistoletjes opensnijden en snijvlakken bestrijken met mosterdmayonaise. Blaadjes sla over onderkant van pistoletjes verdelen. Hierover plakjes paling en komkommer verdelen. Bovenkant van broodjes erop leggen.

 • Reageer op dit artikel