artikel

Champignonwraps

Horeca

Ingrediënten
2 bakjes kastanjechampignons (250 gram)
1 eetlepel olie
½ blije tonijn op water
2 appels
2 tomaten
1-2 eetlepels Yogonaise
peper, zout
6 kant- en klare tortilla’s

Champignonwraps

Bereiding
Maak de champignons schoon en snij ze doormidden. Snij grote champignons in vieren. Verhit de olie in een koekenpan en doe de champignons erbij. Bak de champignons al omscheppend enkele minuten en giet eventueel het vrijgekomen vocht af. Laat de champignons op een groot bord afkoelen. Laat de tonijn in een zeef uitlekken en prak deze in een kom fijn.

Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij deze in stukjes. Was de tomaten en snij deze doormidden. Schep de zaadjes eruit en snij de tomaten in stukjes. Schep de appel, de tomaat, zout, peper en Yogonaise door de tonijn. Schep tenslotte de gebakken champignons erdoor. Verdeel de salade over de tortilla’s en rol de tortilla’s op. Snij de tortilla’s schuin doormidden en steek er eventueel prikkers in.

Reageer op dit artikel