artikel

Christiaan Kuzatko

Horeca

Christiaan Kuzatko is een echte manager. Zo’n type dat je niets hoeft te vertellen, maar dat vanzelf aanvoelt wat goed is en wat niet. Kuzatko heeft een geheel eigen visie op het vak en is door zijn grote communicatieve vaardigheden ook in staat die visie over te dragen. Christiaan Kuzatko is een man die er […]

Christiaan Kuzatko

Christiaan Kuzatko is een echte manager. Zo’n type dat je niets hoeft te vertellen, maar dat vanzelf aanvoelt wat goed is en wat niet. Kuzatko heeft een geheel eigen visie op het vak en is door zijn grote communicatieve vaardigheden ook in staat die visie over te dragen. Christiaan Kuzatko is een man die er geen doekjes om windt. Hij zegt wat hij te zeggen heeft en spaart daarbij zichzelf noch zijn concurrenten.

Groot denken en klein doen is zijn motto, en dat betekent dat Kuzatko elke situatie, hoe onoverzichtelijk die ook lijkt, voor zichzelf beheersbaar houdt. Verhaaf catert niet alleen grote en kleine partijen en evenementen, maar beschikt ook over een groot aantal eigen locaties en is bovendien de hofleverancier van de Amsterdam ArenA.

Reageer op dit artikel