artikel

Ciabatta met kipfilet en courgette

Horeca

Ingrediënten
1 tomaat
1/4 courgette
2 theelepels (balsamico)azijn
3 eetlepels olijfolie
zout en versgemalen peper
1 eetlepel fijngehakte basilicum
1 ciabattabroodje
50 g gesneden kipfilet

Ciabatta met kipfilet en courgette

Bereiding
Snijd de tomaat in vieren, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de courgette ook in kleine blokjes. Klop in een kom de dressing van 2 theelepels (balsamico)azijn met 2 eetlepels olijfolie, zout en versgemalen zwarte peper. Schep de tomaat, courgette en de fijngehakte basilicum erdoor. Snijd het ciabattabroodje open en besprenkel de helften met olijfolie. Beleg de onderste helft royaal met flinterdun gesneden kipfilet en verdeel het courgette-tomaatmengsel erover. Zet de bovenste helft van de ciabatta er weer op.

Reageer op dit artikel