artikel

Citaten Martin Bruggeman

Horeca

‘Ik heb altijd geweten dat ik eigen baas wilde zijn. Het ondernemerschap zit in me. Heb altijd voor bazen gewerkt alsof het voor mezelf was. samen met mijn vrouw ben ik in 1992 hier begonnen, op mijn dertigste. Een goede combinatie. Zij is gastvrouw en ik kok. We kunnen goed samenwerken en elkaar tegengas geven […]

Citaten Martin Bruggeman

‘Ik heb altijd geweten dat ik eigen baas wilde zijn. Het ondernemerschap zit in me. Heb altijd voor bazen gewerkt alsof het voor mezelf was. samen met mijn vrouw ben ik in 1992 hier begonnen, op mijn dertigste. Een goede combinatie. Zij is gastvrouw en ik kok. We kunnen goed samenwerken en elkaar tegengas geven als dat nodig is.’

‘Ik verwen mijn gasten liever met tien tot twaalf leuke dingen op zes borden dan een rij gerechten op twintig borden.’

‘Ik maak altijd stappenplannen. Stippel mijn leven uit. Nu zou het mooi zijn dat mijn bedrijf op de culinaire landkaart zou komen te staan. Ook gasten vinden dat. We hebben goede recensie in Lekker. De Gault Millau heeft ons nog niet gevonden.’

‘Ik zou graag een Bib Gourmand of Michelin-ster willen, maar om te beginnen zou culinaire bekendheid in Nederland al fijn zijn.

Reageer op dit artikel