artikel

CM Dossier

Horeca

Het CM Dossier is het enige naslagwerk voor de totale cateringbranche.  Kengetallen, stappenplannen, marktoverzichten, praktijktips: items waar iedere entrepreneur in de cateringbranche een zakelijk voordeel mee kan behalen. De vierde editie van het dossier is overzichtelijker, duidelijker en nóg onmisbaarder dan de eerste drie edities. Het ABC van de catering is uitgebreid, zodat u er […]

CM Dossier

Het CM Dossier is het enige naslagwerk voor de totale cateringbranche. 
Kengetallen, stappenplannen, marktoverzichten, praktijktips: items waar iedere entrepreneur in de cateringbranche een zakelijk voordeel mee kan behalen.

De vierde editie van het dossier is overzichtelijker, duidelijker en nóg onmisbaarder dan de eerste drie edities. Het ABC van de catering is uitgebreid, zodat u er nu vrijwel elk typische cateringwoord in terugvindt. Ranglijsten en overzichten zijnge-update waardoor u weer een heel jaar op de hoogte bent van hoe onze branche precies in elkaar zit en waar u moet zijn met vragen, problemen en andere kwesties.

Bij een abonnement op Catering Magazine ontvangt u automatisch 1 x per jaar het CM Dossier (november).

Wilt u CM dossier los bestellen?
Bel dan met onze klantenservice 0314 358 358

Reageer op dit artikel