artikel

Cocktail pre-mixen

Horeca

Voor het bereiden van internationaal bekende cocktails kom je met cocktail pre-mixen een heel eind. Met een flink assortiment pre-mixen, een Boston shaker en een goede professionele blender kun je aan bijna alle vragen van gasten voldoen.Pre-mixen zijn er van het merk Finest Call. Ze zitten in doorzichtige 1 liter flessen, die voorzien zijn van een afsluitbare schenkdop in productkleur.

Cocktail pre-mixen

De basis pre-mixen zijn alcoholvrij. Door toevoeging van rum, wodka, tequila of ander soort gedistilleerd kunnen snel en eenvoudig alcoholhoudende cocktails worden bereid in een shaker of een blender. Niet alleen de snelheid waarmee dat gebeurt is een voordeel, maar ook dat de cocktails altijd hetzelfde smaken.

De houdbaarheid van de pre-mixen is ongeopend 2 jaar. Nadat de beschermzegel in de schenkdop is verwijderd blijft de pre-mix, mits gekoeld bewaard, 3 maanden goed.Uit 1 liter cocktail pre-mix kunnen ongeveer 15 cocktails worden bereid.

Er is een groot aantal smaken leverbaar: Pina Colada Mix, Bananen puree Mix, Perzik puree Mix, Frambozen puree Mix, Aardbeien puree Mix, Margarita Mix, Lime Mix, Lime Juice, Sweet and Sour, Mai Tai Mix, Cranberry Juice en nog veel meer.Ook promotie-artikelen worden bij het product geleverd: cocktailkaarten, posters, tafelkaartjes en recepten. Demonstratie op locatie wordt op aanvraag verzorgd.

Wie meer wil weten kan voor informatie bellen naar de importeur, American Bar Supplies, op (010) 435 75 88. Karel van de Kuinder kan een bartraining verzorgen met deze producten. Tel. (040) 242 43 28.Met behulp van cocktail pre-mixen kun je aan bijna alle vragen van gasten voldoenDe pre-mixen worden geleverd in 1-liter flessen die voorzien zijn van een schenkdop in productkleur.

De basis pre-mixen zijn alcoholvrij. Door toevoeging van rum, wodka, tequila of ander soort gedistilleerd kunnen snel en eenvoudig alcoholhoudende cocktails worden bereid in een shaker of een blender. Niet alleen de snelheid waarmee dat gebeurt is een voordeel, maar ook dat de cocktails altijd hetzelfde smaken.

De houdbaarheid van de pre-mixen is ongeopend 2 jaar. Nadat de beschermzegel in de schenkdop is verwijderd blijft de pre-mix, mits gekoeld bewaard, 3 maanden goed.Uit 1 liter cocktail pre-mix kunnen ongeveer 15 cocktails worden bereid.

Er is een groot aantal smaken leverbaar: Pina Colada Mix, Bananen puree Mix, Perzik puree Mix, Frambozen puree Mix, Aardbeien puree Mix, Margarita Mix, Lime Mix, Lime Juice, Sweet and Sour, Mai Tai Mix, Cranberry Juice en nog veel meer.Ook promotie-artikelen worden bij het product geleverd: cocktailkaarten, posters, tafelkaartjes en recepten. Demonstratie op locatie wordt op aanvraag verzorgd.

Wie meer wil weten kan voor informatie bellen naar de importeur, American Bar Supplies, op (010) 435 75 88. Karel van de Kuinder kan een bartraining verzorgen met deze producten. Tel. (040) 242 43 28.Met behulp van cocktail pre-mixen kun je aan bijna alle vragen van gasten voldoenDe pre-mixen worden geleverd in 1-liter flessen die voorzien zijn van een schenkdop in productkleur.

Reageer op dit artikel