artikel

Cocktail van asperges, kingkrab, garnalen en avocadocrème (Amerika)

Horeca

Bereidingswijze Halveer de avocado’s overlangs. Verwijder de pit. Schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Voeg naar smaak citroensap toe. Prak met een vork fijn en roer er zure room doorheen. Breng op smaak met zout, peper en een snufje cayennepeper. Meng de garnalen, kingkrab met bieslook en een lepel mayonaise. Was de […]

Cocktail van asperges, kingkrab, garnalen en avocadocrème (Amerika)

Bereidingswijze

Halveer de avocado’s overlangs. Verwijder de pit. Schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Voeg naar smaak citroensap toe. Prak met een vork fijn en roer er zure room doorheen. Breng op smaak met zout, peper en een snufje cayennepeper.

Meng de garnalen, kingkrab met bieslook en een lepel mayonaise.

Was de rucola, pousse de blette goed en leg de slasoorten onder in een cocktailglas. Leg hierop wat garnalen, de kingkrab en partjes grapefruit. Steek aan de zijkanten de asperges erin. Schep er tot slot een lepel avocadocrème overheen.

Reageer op dit artikel