artikel

Cocktails maken

Horeca

The Academy is een nieuw initiatief van Bartender Network. Drie cursussen zijn ontwikkeld. Tijdens de Fabulous Cocktail Education voor professionals komt in vier middagen de basis van het cocktailshaken aan bod, van zowel klassieke als moderne cocktails. Lees hier meer over deze cursussen en neem direct een kijkje in het Cocktaildossier.

Cocktails maken

The Fabulous Branded Seminar zijn workshops voor horecapersoneel en cocktailshakers waarbij, gekoppeld aan een merk, de allernieuwste trends op cocktailgebied aan de orde komen. Voor particulieren, die op een gezellige manier kennis willen maken met de beginselen van het shaken is er The Fabulous Workshop, die slechts een middag in beslag neemt.

Roerganger van The Academy is Ricardo Sporkslede. Deze Amsterdammer werkt al jaren aan de professionalisering van het moderne bartendervak. Zijn team van cocktailshakers, The Fabulous Shaker Boys, is onlangs uitgebreid met The Fabulous Shaker Girls. Vijf charmante, getalenteerde jonge cocktailshakers die op topniveau shaken en mixen.

Voor informatie: Bartender Network, Amsterdam. Tel. (020) 320 95 12.

www.fabulousshakerboys.nl

Meer informatie over cocktails?

Ga hier naar het cocktaildossier.

Reageer op dit artikel