artikel

Concertvleugel als mobiele keuken?

Horeca

Dit jaar zal het Columbus Plein hét decor zijn voor de We Care Foundation vleugel. Naast het koken aan de concertvleugel, zal het plein ditmaal bovendien een zeer prominente en centrale plek innemen tijdens de horecavakbeurs BBB & EFFF in MECC Maastricht, op het hoofdgangpad van de beurs!

Concertvleugel als mobiele keuken?

In het midden van het plein zal net als vorig jaar het Ei van Columbus komen te staan met als centrale eyecatcher de opvallende en unieke We Care Foundation vleugel. De beroemde kunstenaar Dirk Krechting tovert op dit moment een concertvleugel geheel om tot mobiele keuken. In het komende jaar zal deze op verscheidene evenementen ingezet gaan worden en zullen bekende Nederlandse topkoks hun kookkunsten aan de vleugel tonen.

Naar aller waarschijnlijkheid zullen de onder andere de volgende topkoks aan de We Care Foundation vleugel koken gedurende de horecavakbeurzen BBB & EFFF: Herman den Blijker, Joop Braakhekke en Hans van Wolde.

Op maandag 21 januari, de openingsdag van de BBB/EFFF, zal de standhouders borrel ‘CP Exhibitors Lounge’ plaatsvinden op het Columbus Plein. Tijdens deze borrel waarbij 1000 genodigden aanwezig zullen zijn, wordt de Hospitality Innovation Award uitgereikt. De ereprijs hiervoor zal een dagje koken met een topkok aan de We Care Foundation vleugel zijn. Verder zullen gedurende de gehele week alle genodigden van alle randprogramma’s een bezoekje brengen aan het plein met de vleugel. Zo ook de voorontvangst van het HT Year Event op woensdag 23 januari 2008.

Reageer op dit artikel