artikel

Cor van Erp

Horeca

Magic Meals is een initiatief van Loc 7000 BV (onderdeel van Mojo Concerts), Haak Consult bv, Frans Bevers bvba en Ron Koebrugge Catering Services bv. Gezamenlijk hebben zij een gloednieuw en tamelijk uniek cateringconcept ontwikkeld voor grote evenementen. Het Limburgse verhuurbedrijf International Kessel bv , waar Cor van Erp directeur is, werd benaderd om de […]

Cor van Erp

Magic Meals is een initiatief van Loc 7000 BV (onderdeel van Mojo Concerts), Haak Consult bv, Frans Bevers bvba en Ron Koebrugge Catering Services bv. Gezamenlijk hebben zij een gloednieuw en tamelijk uniek cateringconcept ontwikkeld voor grote evenementen. Het Limburgse verhuurbedrijf International Kessel bv , waar Cor van Erp directeur is, werd benaderd om de keukens en uitgiftecounters voor het Magic Meals concept verder te ontwikkelen. Kort samengevat gaat het om een concept waarbij 4000 maaltijden per uur kunnen worden uitgegeven, met een variatie van tien verschillende maaltijden. Deze maaltijden kunnen variëren van friet met een kroket tot en met kreeft met vanille risotto. Bij elk evenement kan de samenstelling van de menumix weer geheel anders zijn.

De productie van de maaltijden geschiedt in twaalf oversized containers van 3 bij 7,2 meter die middels een overdekte gang worden gekoppeld. De uitgifte gebeurt in een speciale, door De Boer Tenten ontwikkelde tent met behulp van eveneens speciale, door Kessel ontwikkelde uitgiftecounters.De kenmerkende steekwoorden van Magic Meals zijn: mobiel, snel op te bouwen en af te breken, voldoend aan alle in Europa geldende voorschriften (HACCP, Arbo etc.), inzetbaar in binnen- en buitenland, grote capaciteit en volledig self-supporting.

Reageer op dit artikel