artikel

Culinair Centrum Brabant officieel geopend.

Horeca

Dames en heren! De pot is leeg, maar alles zit er dan ook in.’ Woorden van Bob Hutten tijdens de officiële opening van het Culinair Centrum Brabant. De enorme groei van zijn bedrijf en het streven naar schaalvergroting waren de drijfveren om het Centrum te realiseren. Op de vraag of hij er verstandig aan doet om anno 2002 te investeren in een traditioneel productiebedrijf ,antwoordde Hutten: ‘Over tien 10 jaar weten we of dit heeft geleid tot een succesverhaal of dat het puur idealisme was. Maar één ding weten we nu al zeker, we doen wel wat we leuk vinden .

Culinair Centrum Brabant officieel geopend.

Op dinsdag 27 augustus opende commissaris van de Koningin van Noord-Brabant mr. F. Houben het Culinair Centrum Brabant, gelegen aan de Mountbattenweg 2 te Veghel, officieel. Het opvallende bedrijfspand is het nieuwe onderkomen van Hutten Exclusieve Catering. Vanuit dit moderne centrum worden tal van culinaire en bedrijfsrestauratieve diensten verleend. Culinair Centrum Brabant bestaat uit Hutten Exclusieve Catering dat is onderverdeeld in locatie catering, culinaire partners en partycatering en Hutten Business Catering waaronder bedrijfsrestauratieve en institutionele catering vallen.

Zes jaar geleden begon Bob Hutten samen met 16 ‘samenwerkers’, zoals hij zijn medewerkers noemt, op de Corridor in Veghel met Hutten Exclusieve Catering. Inmiddels heeft hij 427 mensen (260 fte) in dienst en is de omzet vertienvoudigd. Op jaarbasis verzorgt Hutten tussen de 6.500 en 7.500 opdrachten en vinden ruim 2 miljoen culinaire verrassingen hun weg naar de gasten. Het bedrijfsmotto is ‘ Joy and Fun’.

‘In het Centrum is op alle fronten veel aandacht besteed aan mensen, mijn ‘samenwerkers’ en mijn gasten’, aldus Hutten. ‘Een Grand Café met karaoke-faciliteiten, een game-zone met twaalf spelen en een indoorcentrum waar de ‘samenwerkers’ zelfs in hun vrije tijd kunnen squashen, voetballen, volleyballen en basketballen.’ Dat investeren in en aandacht voor je mensen loont, blijkt volgens de eigenaar uit het geringe percentage ziekteverzuim bij Hutten Exclusieve Catering dat met 1,24% ver onder het landelijk gemiddelde van 11% ligt.

Reageer op dit artikel