artikel

De Bokkepruik in Hardenberg

Horeca

Koken bij Jaap Ishtha en zijn vrouw Heleen in de Bokkepruik in ruraal Hardenberg is vooral veel zelf maken. De keuken van Istha steunt nadrukkelijk op het gebruik van lokalen producten. Zit het mee dan moet je het bos in om paddestoelen en bosvruchten te zoeken. In het restaurant, waar 4 gasten kunnen eten, zwaait […]

De Bokkepruik in Hardenberg

Koken bij Jaap Ishtha en zijn vrouw Heleen in de Bokkepruik in ruraal Hardenberg is vooral veel zelf maken. De keuken van Istha steunt nadrukkelijk op het gebruik van lokalen producten. Zit het mee dan moet je het bos in om paddestoelen en bosvruchten te zoeken. In het restaurant, waar 4 gasten kunnen eten, zwaait zijn vrouw de scepter. De bediening is huiselijk, maar professioneel. ‘Dienstbaar en gezellig’, noemt Heleen Istha het.

Reageer op dit artikel