artikel

De gastheeren

Horeca

De GastHeeren bestaan uit drie professionele artiesten: Rob Terwijn, Gerard Walters en Pieter van Dijk. Ze zijn al jaren werkzaam als acteur/clown en voorzien diners en buffetten van een muzikale en theatrale omlijsting.James is naar eigen zeggen de onbetwiste leider van het gezelschap. Dick is de charmante GastHeer die de harten van de gasten steelt (maar pas op, dat niet alleen). William is het muzikale wonderkind dat, als hij van zijn moeder mee mag, aan een toiletrol nog tonen kan ontlokken.

De gastheeren

De GastHeeren kunnen u veel organisatorische rompslomp uit handen nemen. Ze ontvangen de gasten bij de garderobe, heten ze welkom en zorgen voor een prettige, ongedwongen ambiance zodat de gasten zich snel op hun gemak voelen.

Met muzikale intermezzo’s – zowel vocaal als instrumentaal – en hilarische tafelacts vermaken zij de gasten, ervoor wakend de grenzen van het toelaatbare niet te overschrijden. Diverse genres passeren de revue, van licht klassiek, jazz en latin tot pop, schlagers en smartlappen.

De GastHeeren spelen vanaf 50 gasten tot maximaal 250 gasten, hebben hun eigen instrumenten en geluidsinstallatie, verzorgen vier blokken animatie, verzorgen ook de achtergrondmuziek en leveren desgewenst maatwerk.

Voor informatie en boekingen: Stein Entertainment Productions, Postbus 178, 6950 AD Dieren. Tel. (026) 495 52 52. E-mail: info@stein.nl. Website: www.stein.nl.

Reageer op dit artikel