artikel

De genomineerden Bedrijfsrestaurant

Horeca

Wat wordt het beste bedrijfsrestaurant? Zes bedrijfsrestaurants zijn doorgedrongen tot de grote finale om de Misset Catering Awards die op 8 november in Wageningen worden uitgereikt. Wie zijn de genomineerden? Er zijn twee categorieën (bedrijfsrestaurants met minder en meer dan vijf cateringmedewerkers) en dus zijn er ook twee awards: In de categorie Bedrijfsrestaurants met minder […]

De genomineerden Bedrijfsrestaurant

Wat wordt het beste bedrijfsrestaurant?

Zes bedrijfsrestaurants zijn doorgedrongen tot de grote finale om de Misset Catering Awards die op 8 november in Wageningen worden uitgereikt. Wie zijn de genomineerden? Er zijn twee categorieën (bedrijfsrestaurants met minder en meer dan vijf cateringmedewerkers) en dus zijn er ook twee awards:

In de categorie Bedrijfsrestaurants met minder dan vijf medewerkers zijn genomineerd:

Albron – Dell (Amsterdam)

Profiel:

SAB Catering ONVZ Zorgverzekeraar

Profiel:

Mondial Cateringservice – Interface Flor

Profiel:

In de categorie Bedrijfsrestaurant met meer dan 5 medewerkers zijn genomineerd:

Prorest Catering – Endemol Nederland

Hutten Business Catering – UPC Broadband Operations

Unilever Inhouse HOspitality Services – Unilever Corporate Center

Op 8 november worden op de Universiteit van Wageningen de Misset Catering Awards uitgereikt. De feestelijke avond wordt voorafgegaan door het Eerste Nationale Catering Congres dat als thema The Joy of Choice heeft.

Foto’s: Koos Groenevold, Jan-Willem Schouten, Hans Prinsen, Ton Kastermans, Ruben Schipper

Reageer op dit artikel