artikel

De genomineerden Partycatering

Horeca

Wie wordt Partycateraar van het Jaar? Na twee beoordelingsrondes heeft de jury ontlangs de drie finalisten bekend gemaakt. Hutten Exclusieve Catering. Delicio Catering of Taat & de Regt. Zij lieten de beste indruk achter in zowel de eerste (toegestuurde presentate) en als de tweede ronden )offerte. In de finale ronde bezoekt de jury de bedrijven […]

De genomineerden Partycatering

Wie wordt Partycateraar van het Jaar?

Na twee beoordelingsrondes heeft de jury ontlangs de drie finalisten bekend gemaakt. Hutten Exclusieve Catering. Delicio Catering of Taat & de Regt. Zij lieten de beste indruk achter in zowel de eerste (toegestuurde presentate) en als de tweede ronden )offerte.

In de finale ronde bezoekt de jury de bedrijven voor een presentatie en een door hen gecaterde party. Op basis van deze en eerdere ervaringen bepaalde jury een winnaar. Op 8 november wordt in Wageningen bekend gemaakt wie de titel Partycateraar van het Jaar mag dragen.

Delicio Catering, Nunspeet

Profiel:

Hutten Exclusieve catering, Veghel

Profiel:

Taat & De Regt

Profiel:

Reageer op dit artikel