artikel

De kater voorkomen

Horeca

De stelling dat rode wijn eerder hoofdpijn veroorzaakt dan witte wijn is berust op speculatie. De grote boosdoener zou flavonoïde zijn, een stof die in de schilletjes van druiven voorkomt, maar dit is (nog) niet bewezen. Jawel, u kunt zelfs van de allerbeste wijn een kater krijgen. Er tenslotte alcohol in. De vinger achter in […]

De kater voorkomen

De stelling dat rode wijn eerder hoofdpijn veroorzaakt dan witte wijn is berust op speculatie. De grote boosdoener zou flavonoïde zijn, een stof die in de schilletjes van druiven voorkomt, maar dit is (nog) niet bewezen.

Jawel, u kunt zelfs van de allerbeste wijn een kater krijgen. Er tenslotte alcohol in.

De vinger achter in de keel steken om zo de handel weer te lozen is niet de manier. Feit, de alcohol komt niet verder dan de maag maar, braken is niet gezond. Het is slecht voor de slokdarm en voor de tanden.

Het eten van bananen kan u niet beschermen tegen de kater. De banaan heeft hier geen invloed op.

Reageer op dit artikel