artikel

‘De Limburgse gezelligheid is een trekker

Horeca

Carel Jansen van Stack Chair en All weather Chair uit Rijssen

‘De Limburgse gezelligheid is een trekker

Waarom staat jullie op deze beurs?
‘Wij zijn hier om nieuwe en bestaande relaties de hand te schudden en voor de Limburgse gezelligheid. Naast de “Stack Chair”, oftewel de stapelstoel, presenteren we op deze beurs ook nog een nieuwe stoel: de “All Weather Chair”. Bezoekers reageren hier zeer verrast op en dat is voor ons erg leuk.‘

Wat is uw indruk van deze beurs?
‘Dit is een keurig opgezette beurs. Maar, in principe zijn alle beurzen altijd hetzelfde. Nee echt waar, ik zie bijna nooit iets verrassends. De Limburgse sfeer vind ik overigens wel heel bijzonder. Ga je nou een foto van mij maken? Zet je er dan wel bij dat ik op foto’s altijd dikker overkom dan in het echt?’

Reageer op dit artikel