artikel

De ondernemer op de voet gevolgd

Horeca

In zakenfeuilleton De Balans volgt Misset Horeca een jaar lang café De Boemel in Enschede. Misset Horeca kijkt naar kosten en baten, meevallers, en tussentijds maakt het blad enkele malen de financiële balans op. De Boemel zal regelmatig bezoek krijgen van een team van Misset Horeca, bestaande uit economisch redacteur Radboud Bergevoet en horecaconsultant Ton Lenting. De serie is de derde op rij.

De ondernemer op de voet gevolgd

In 1998 startte Misset Horeca met een nieuwe rubriek: zakenfeuilleton De Balans. In tien afleveringen keek Misset Horeca naar restaurant Bon Ton in Amsterdam. Aan de orde kwamen kosten en baten, tegenslagen en meevallers. Tussendoor maakten deskundigen enkele malen de financiële balans op.
Daarna kreeg de balans een vervolg met de Irish pub John Mullins in Maastricht. Het team van Misset Horeca, bestaande uit economisch redacteur Martine Zuil en horecaconsultant Ton Lentingbracht, bracht regelmatig een bezoek aan Maastricht.

Klik hier wanneer u een vraagt wilt stellen aan Hilde van der Stoel. Ook kunt u haar natuurlijk bestoken met tips en raadgevingen.

Lenting & Partners Nijmegen

Dit zakenfeuilleton kwam tot stand met medewerking van horeca trainings- en adviesburo Lenting & Partners in Nijmegen.Tel. (024) 360 30 60

Reageer op dit artikel