artikel

De Stenen Tafel in Borculo

Horeca

Bij de altijd aimabele patron-cuisinier Raymond Prinsen van de Stenen Tafel in Borculo is het in zijn kleine keukenteam goed werken. ‘Alles in en om ons restaurant is puur natuur. We werken kleinschalig. Mijn keuken is licht, maar klasssiek. De Franse keuken zonder hocus pocus, zeg maar. Voor dertig gasten zijn we zowat iedere avond […]

De Stenen Tafel in Borculo

Bij de altijd aimabele patron-cuisinier Raymond Prinsen van de Stenen Tafel in Borculo is het in zijn kleine keukenteam goed werken. ‘Alles in en om ons restaurant is puur natuur. We werken kleinschalig. Mijn keuken is licht, maar klasssiek. De Franse keuken zonder hocus pocus, zeg maar. Voor dertig gasten zijn we zowat iedere avond met acht man in de weer. De bediening zou ik vriendelijk innemend noemen. Ik ben erg trots op onze wijnkaart van onze driehonderd wijnen.’

Reageer op dit artikel