artikel

De Swaen in Oisterwijk

Horeca

In deze bakermat van de moderne Nederlandse gastronomie hebben veel topkoks een deel van hun vakkennis opgedaan. Nu de Brit Alan Pearson in de keuken de scepter draait, heeft ook Michelin zijn vertrouwen weer uitgesproken. Zijn compleet nieuwe brigade kookt uitsluitend met super dagverse topproducten. Pearson is een gedreven kok die in Merlet-tijd een intensief […]

De Swaen in Oisterwijk

In deze bakermat van de moderne Nederlandse gastronomie hebben veel topkoks een deel van hun vakkennis opgedaan. Nu de Brit Alan Pearson in de keuken de scepter draait, heeft ook Michelin zijn vertrouwen weer uitgesproken. Zijn compleet nieuwe brigade kookt uitsluitend met super dagverse topproducten. Pearson is een gedreven kok die in Merlet-tijd een intensief netwerk opbouwde met lokale leveranciers. De Swaen is een zeer gevarieerd en flexibel bedrijf met een breed scale aan activiteiten. De service naar de gasten volgt de etiquette, is dus strak maar toch ook wel informeel als het er op aankomt.

Reageer op dit artikel