artikel

De ‘terras-zomer’ van 2004

Horeca

Was het in 2003 te heet om lekker op het terras te zitten, de zomer van 2004 is ook niet direct om over naar huis te schrijven. Begin september zomerde het lekker na, vaker toonde de regen zich een heuse spelbreker. Toch is de horeca niet ontevreden. Een zuinige 7- is het cijfer waarmee de zomer van 2004 wordt beoordeeld. En de rosé viel niet aan te slepen. Bijna 160 horecaondernemers vroegen we naar de hardlopers op het terras. Pils is de onbetwiste koploper.

De ‘terras-zomer’ van 2004

De hardlopers van 2004
Bijna 160 horecaondernemers vroegen we naar de hardlopers op het terras. Pils is de onbetwiste koploper. Hierna volgden:
2) Rosé
3) Koffie en thee
4) Frisdrank
5) Witte wijn
6) Witbier
7) Rode wijn
8) Mixdrank en speciaalbier
9) Gedistilleerd

Reageer op dit artikel