artikel

De week van André van Doorn

Horeca

Directeur van De Hoefslag in Bosch en Duin.

De week van André van Doorn

Na 22 jaar is dit uw laatste werkweek bij De Hoefslag, hoe ervaart u dat?
Ik ben er nog niet zo mee bezig. Ik werk hier nog steeds met veel plezier, ook deze laatste week. Pas na 1 april zal ik me vermoedelijk realiseren wat ik mis. Dan heb ik er ook de tijd voor om het allemaal te verwerken, want ik ga vier weken vakantie houden.’

Waarom stopt u ermee?
Om een eigen restaurant te starten. Ik ben druk bezig met de voorbereidingen.’

Kunt u een tipje van de sluier oplichten?
Nee. Maar ik kan wel zeggen dat het heel spannend voor mij is. Ik ben nu in de weer met de indeling van de keuken en de routing in de zaak. Het wachten is op het afhandelen van de formaliteiten.’

Laat u de zaken bij De Hoefslag met een gerust hart achter?
Absoluut. De laatste twee jaar heb ik als directeur gefungeerd bij De Hoefslag. Patrick van Os is mijn opvolger. Hij gaat de functie van adjunct-directeur vervullen. Ook over de continuïteit in de keuken maak ik me geen zorgen. Ik heb acht jaar samengewerkt met Niels van Halen. Twee jaar geleden heeft hij het hele keukenverhaal overgenomen en het probleemloos kunnen invullen.’

Gaat u deze week nog iets speciaals doen?
Ik ben bezig om alle dingen die ik altijd doe op papier te zetten, zodat anderen het straks kunnen overnemen. Omdat ik al 22 jaar hier werk, weet ik waar bijvoorbeeld de riolering loopt en dat is handig om te weten voor mijn opvolgers.’

Reageer op dit artikel