artikel

De zon in je glas met een Maï Taï

Horeca

Het is weer lente! Tijd voor cocktails of longdrinks met geuren en kleuren. De barkeeper glimlacht, want hij kent dit fenomeen. Gelukkig kent hij oneindig veel variaties en weet hij op duizend en één manieren de zon in het glas van zijn gasten te laten schijnen. Nu kiest hij een Maï Taï.

De zon in je glas met een Maï Taï

Ingrediënten:
15 cc Bacardi Ron Carta Blanc
15 cc Bacardi Oro
10 cc Orange Curaçao
5 cc Monin Pur Sucre de Cane5 cc Lime Juice Cordial
5 cc Grenadine
8 cc Orgead
20 cc vers sinaasappelsap

Bereiding (build):
Vul een old-fashioned glas of een Libbey glas half met crushed ice. Voeg de sapjes, siropen en alcoholische dranken toe en roer (stir) voorzichtig. Voor een Hair Raiser: giet er vervolgens voorzichtig 5 cc Bacardi Black op (float on top). Decoreer de mix met een marasquin kersje en eventueel een orchideetje en serveer hem met aardbeien.

Ingrediënten:
15 cc Bacardi Ron Carta Blanc
15 cc Bacardi Oro
10 cc Orange Curaçao
5 cc Monin Pur Sucre de Cane5 cc Lime Juice Cordial
5 cc Grenadine
8 cc Orgead
20 cc vers sinaasappelsap

Bereiding (build):
Vul een old-fashioned glas of een Libbey glas half met crushed ice. Voeg de sapjes, siropen en alcoholische dranken toe en roer (stir) voorzichtig. Voor een Hair Raiser: giet er vervolgens voorzichtig 5 cc Bacardi Black op (float on top). Decoreer de mix met een marasquin kersje en eventueel een orchideetje en serveer hem met aardbeien.

Reageer op dit artikel