artikel

De Zwethheul in Delft

Horeca

Alliance-restaurant De Zwethheul is een trekpleister voor jonge koks die er graag een stuk van hun vakbekwaamheid opdoen. Chef-kok Erik van Loo heeft een eigen stijl van koken die door Michelin met een ster is beloond. Van Loo kookt gevarieerd, met Italiaanse en Oosterse trekjes en altijd toegankelijk voor allerlei nieuwe invloeden. In het restaurant […]

De Zwethheul in Delft

Alliance-restaurant De Zwethheul is een trekpleister voor jonge koks die er graag een stuk van hun vakbekwaamheid opdoen. Chef-kok Erik van Loo heeft een eigen stijl van koken die door Michelin met een ster is beloond. Van Loo kookt gevarieerd, met Italiaanse en Oosterse trekjes en altijd toegankelijk voor allerlei nieuwe invloeden. In het restaurant zelf staat de manier van samenwerken van de jonge brigade ervoor garant dat medewerkers zich snel thuis voelen. Iedereen denkt en werkt mee aan de creatie van de wijn-spijscombinaties.

Reageer op dit artikel