artikel

Denk mee over nieuwe site

Horeca

Misset Horeca wil vooruit. Daarom gaan we onze website vernieuwen. Graag willen we van onze lezers horen wat de wensen zijn ten aanzien van onze nieuwe site. Op 15 september gaan we met een aantal users van MissetHoreca.nl brainstormen over een nieuwe site. Ben jij horecaondernemer en heb je zin om 15 september ergens in het midden van het land (nabij Utrecht) mee te praten? Laat het dan weten via richard.kok@reedbusiness.nl.

Denk mee over nieuwe site

Stuur een e-mail naar richard.kok@reedbusiness.nl, dan weet ik dat je interesse hebt om mee te denken. Op basis van de interesse proberen we een zo representatieve groep samen te stellen, verdeeld over de verschillende sectoren.

Richard Kok

Community Manager Misset Horeca

Reageer op dit artikel