artikel

Doe mee met de nationale vrijgezellenavond

Horeca

Op speciaal verzoek van de kroonprins organiseert de Willem-Alexander Fanclub (WAF) op 1 februari de nationale vrijgezellenavond. De nationale vrijgezellenavond is bedoeld voor alle vrijgezellen tussen de 18 en 81 jaar, al dan niet getrouwd. De WAF roept alle kroegen in Nederland op om mee te doen.

Doe mee met de nationale vrijgezellenavond

De nationale vrijgezellenavond is bedoeld als tegenhanger van het besloten feest in de Amsterdam Arena dat ook op 1 februari zal plaatsvinden. De initiatiefnemers zien het als een volksfeest voor de gehele Nederlandse bevolking.

Al meer dan duizend kroegen hebben aangegeven op 1 februari mee te doen met de nationale vrijgezellenavond. De WAF heeft daarnaast veel reacties gekregen op hun website, die speciaal voor dit evenement is opgericht.

Belangstellenden kunnen een poster aanvragen waarop de nationale vrijgezellenavond wordt aangekondigd. In het hele land liggen ansichtkaarten waarmee vrijgezellen het hartendiefspel kunnen spelen. Komen ze hun ideale partner tegen, dan kan hij het adres van diegene op de kaart noteren.

De WAF is initiatiefnemer van de nationale vrijgezellenavond, maar laat de invulling aan de deelnemers zelf over. Wel geven zij suggesties om deze avond tot een succes te maken. Versier uw zaak natuurlijk met veel oranje, organiseer een Willem-Alexander look-a-like contest of houd een Miss Queen verkiezing.

Voor meer informatie:
www.nationalevrijgezellenavond.nl of tel.: (06)10 38 16 72.

Reageer op dit artikel