artikel

Drinkt lekker door

Horeca

Vrumona zet dit jaar flink in op strandpaviljoens en terrassen van sportclubs met Sourcy Vitaminwater, dat in 2009 geïntroduceerd is. Sourcy Vitaminwater is fris, op basis van natuurlijk mineraalwater.

Drinkt lekker door

Het bevat geen koolzuur en drinkt daarom lekker door. Het is natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en bevat weinig caloriën. Er zijn zes varianten, voor elk moment van de dag. De smaken zijn gebaseerd op bekende superfruits. Dankzij de 500 ml petfles met hersluitbare dop is Sourcy Vitaminwater gemakkelijk mee te nemen. De flesvorm met XXL-opening is speciaal voor Sourcy ontwikkeld.

Het label in opvallend design met fluorkleuren vertelt meer over het product. Sterke punten, volgens Vrumona: het product kent hoge marges en speelt in op de gezondheidstrend. Elk flesje bevat 50 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan vitaminen. Het ‘ik kies bewust’-logo op het flesje bevestigt de gezonde keuze.

Vrumona, Bunnik. Tel. (030) 656 85 41. www.vrumona.nl/horeca; www.vitaminwatervansourcy.nl.

Reageer op dit artikel