artikel

Een tweede leven voor uw flessen

Horeca

Sommige flessen zijn werkelijk te mooi om weg te gooien. Maar ook ‘gewone’ flessen kunnen in een tweede leven dienst doen als decoratie. Die mooie lichtblauwe waterflessen bijvoorbeeld.

Een tweede leven voor uw flessen

Vul ze met blauwe lampolie, maak een gaatje in de dop en pruts er een lontje doorheen, en je hebt een prachtige decoratie die een koel zomersfeertje uitstraalt. Past blauw niet bij uw interieur? Neem dan een andere kleur of een blanke fles en/of een andere kleur olie. Lampolie is in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar.

Kleine champagneflesjes zijn leuk om er een lange dinertafel mee op te fleuren. Zet een lange rij midden over de tafel neer; een feestelijk en kleurrijk effect. Gewone groene flessen krijgen, met een bloem erin, een stukje fruit erbij en mooi gegroepeerd, ineens een ander en decoratief aanzien. Zoek het daarbij vooral in gelijke tinten en houd het zodoende rustig en stijlvol.

Reageer op dit artikel