artikel

Eenvoudig en robuust

Horeca

Kwam Gelfort vorig jaar nog verrassend uit de hoek met het moderne modulaire meubelsysteem Sultanic, dit jaar staat de wat degelijker POA tuin- en parkcollectie in de picture.

Eenvoudig en robuust

De nieuwe meubelserie voor het terras wordt in Nederland gemaakt in Boven-Leeuwen. POA bestaat uit een hoge stoel met of zonder armleuningen, een kruk, een luie verstelbare stoel met een voetenbank en een 2.20 meter lange stevige tafel met dito bank. De collectie is volledig gemaakt van FSC-gecertificeerd hardhout; FSC is het keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Desondanks zijn de stoelen en krukken ‘verrassend licht’. Handig op het terras of in de hoteltuin. De uitstraling is eenvoudig en robuust. De bijpassende kussens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Volgens Gert den Hartog van Gelfort komt de collectie het mooist tot z’n recht bij horecazaken in een natuurlijke ambiance. Gelegen aan de bosrand of aan het water.

Gelfort, Boven-Leeuwen. Tel. (0487) 59 57 72. www.gelfort.nl.

Reageer op dit artikel