artikel

Eierdozenlampion

Horeca

Eierdozenlampion Materiaal4 eierdozen verschillende kleuren verf verschillende kleuren vliegerpapier nietmachine lijm perforator ijzerdraad schildersplakband WerkwijzeKnip de eierdozen door de helft. Gebruik alleen de helft waar de eieren in zaten. Verf de eierdozen en laat goed drogen. Plak aan de (lange) zijkanten vliegerpapier. Niet daarna de 4 eierdozen aan elkaar. Maak in de eierdozen met een […]

Eierdozenlampion

Eierdozenlampion

Materiaal
4 eierdozen
verschillende kleuren verf
verschillende kleuren vliegerpapier
nietmachine
lijm
perforator
ijzerdraad
schildersplakband

Werkwijze
Knip de eierdozen door de helft. Gebruik alleen de helft waar de eieren in zaten. Verf de eierdozen en laat goed drogen. Plak aan de (lange) zijkanten vliegerpapier. Niet daarna de 4 eierdozen aan elkaar. Maak in de eierdozen met een perforator twee gaten. Maak van ijzerdraad een ophanglus om het lichtje op te hangen. Plak af met schildersplakband.

Terug naar het artikel

Reageer op dit artikel