artikel

Enthousiast over bier in de keuken

Horeca

Brouwers zien bier graag als begeleider van gerechten. Alken Maes introduceerde onlangs een vernieuwde website met bierrecepten: www.abdijbier.nl

Enthousiast over bier in de keuken

Het Belgische bierconcern hoopt duidelijk te maken dat bier uitstekend is toe te passen aan tafel en in de keuken. De site is ontwikkeld in samenwerking met Han Hidalgo, al langer actief met zijn site: www.biercuisine.nl

Eigenaar Bas Brink (foto) van restaurant De Herderin in Hasselt is enthousiast na afloop van de avond waarop hij drie gerechten met bier bereidde. De mooie saus bijvoorbeeld die de kalfsentrecote begeleidde, gemaakt met Grimbergen Blond, gaat hij zeker in zijn kookstudio’s uitproberen. Dat geldt ook voor de salade met blauwschimmelkaas en een dressing met geuze. Bij de flensjes met vanille-ijs serveerde hij Mort Subite frambozenbier.

Reageer op dit artikel