artikel

European Mise en Place Cup

Horeca

Op woensdag 11 januari en donderdag 12 januari 2012 vindt alweer de 4de editie van de European Mise en Place Cup (EMCup) plaats. Dit jaar wordt deze prestigieuze competitie voor het eerst in samenwerking met de Horecava in Amsterdam RAI georganiseerd.

European Mise en Place Cup

De EMCup is een initiatief van netwerkplatform HotelloTOP, dé jaarlijkse competitie tussen Europese Hotel Management Scholen en richt zich op ‘I-do-dare-students’, die ervan overtuigd zijn dat hun ideeën en ervaringen een verschil kunnen maken in de gastvrijheidsector. Voor de komende editie heeft een twintigtal scholen zich al aangemeld waaronder de 5 Nederlandse Hotel Management Scholen, Wirtschaftsschulen für Hotellerie und Gastronomie (WIHOGA) uit Duitsland, Ecole hôtelière de Lausanne uit Zwitserland, Turismo Sant Ignasi uit Spanje, Oxford School of Hospitality Management uit Engeland en de International University of Applied Sciences Bad Honnef Bonn uit Duitsland.

In de aankomende editie beleven de studenten het ‘24h Ideations’ concept, gebaseerd op het RTL 4 programma ‘Het beste idee van Nederland’. Ze ontwerpen in 24 uur ‘Het Beste Idee’, gerelateerd aan het HotelloTOP Year Event thema ‘Sheconomy’.

Reageer op dit artikel