artikel

Eyecatcher

Horeca

Strak design in wit en grijs. Dat is volgens Borek de trend voor parasols deze zomer. Parasol Lucerne bijvoorbeeld oogt enorm strak als hij uitgeklapt is, en heeft daarmee een uitgesproken design look. Het aluminium model is in zilverkleur te combineren met kleurvast Spuncrylic-doek in wit, taupe, grijs en zwart.

Eyecatcher

In de nieuwe uitvoering met zowel het onderstel als het doek helemaal in wit of zwart, is de parasol een ware eyecatcher. Vrijhangend model Stresa is in dezelfde vlakke uitvoering en kleuren verkrijgbaar. Met een diameter van 3,5 meter of in het vierkant 3 x 3 meter biedt de parasol ruim voldoende schaduw.

Waar houten parasolstokken vrijwel altijd opvallend en roodbruin van kleur zijn, gebruikt Borek hiervoor een nieuwe houtsoort: Eucalyptus. Dit uit Australië afkomstige hout heeft een lichtgrijze finish die mooi combineert met het Olefin-doek dat in wit, ecru, grijs of zwart kan worden uitgevoerd. De parasolstok kleurt bovendien beter bij de eigentijdse kleuren waarin de meeste buitenmeubels zijn uitgevoerd. Borek gebruikt voor al haar producten milieuvriendelijke materialen.

Eucalyptus is een FSC-houtsoort, afkomstig van zorgvuldig beheerde plantages.

www.borek.eu

Reageer op dit artikel