artikel

Fastservice XL: verantwoord naar de toekomst

Horeca

Totaalleverancier Deli XL organiseert een evenement speciaal gericht op de cafetariaondernemer. Op maandag 9 januari 2012 vindt in de RAI voor de eerste keer Fastservice XL plaats. Met dit evenement voor en door de fastfoodbranche krijgt de cafetariahouder van vandaag de juiste handvatten om ook morgen succesvol te kunnen ondernemen.

Fastservice XL: verantwoord naar de toekomst

Waar liggen de toekomstkansen van de moderne cafetariaondernemer? In een gezonder assortiment waarbinnen geen ruimte is voor een vette hap? Of liggen de beste kansen juist in aansluiting bij een formule of concept? En hoe is het eigenlijk gesteld met het imago van de snackbar? En het rendement? Valt daar nog het een en ander aan te verbeteren?

Deze vragen en meer komen op maandag 9 januari 2012 aan bod tijdens Fastservice XL. Onder leiding van dagvoorzitter Jack van Gelder zullen circa 500 deelnemers zich een halve dag buigen over alles wat met deze snelle branche te maken heeft. Zo laat kok/trendwatcher Pierre Wind zijn eigengereide licht schijnen over de toekomst van Fastservice en vindt er een aantal workshops en lezingen plaats waarmee bijvoorbeeld de fijne kneepjes van klantgericht Twitteren worden geleerd. Ook is er ruimschoots aandacht voor diverse concepten en formules waarbij de ondernemer zich kan aansluiten.

Hot topics, pittige stellingen

Maar vooral is er tijdens Fastservice XL veel aandacht voor de mening van de cafetariaondernemer zelf. Zijn vakgebied is immers de leidraad van deze goedgevulde dag. Tijdens het Fastservice debat gaan de ondernemers op basis van pittige stellingen onderling in discussie over onderwerpen die in deze branche ‘hot’ zijn. Staat rendement bijvoorbeeld wel overal op de kaart? Happen we over een paar jaar niet meer in een broodje bal, maar in een broodje duurzame gans? En biedt aansluiting bij een formule nu echt de beste kansen? Samen met Deli XL zoeken de cafetariaondernemers op 9 januari 2012 naar de juiste antwoorden.

Reageer op dit artikel