artikel

Festivak 2002

Horeca

Festivak is een beurs voor de totale evenementenbranche. Festivak 2002 vindt plaats op 3, 4 en 5 februari in de Ahoy te Rotterdam. De beursdeelnemers variëren van attractieverhuurders tot dienstverleners in accommodatie. U ziet er ook drukkerijen, cateraars, evenementenservices en bedrijven die zorgen voor elektra, afvalverwerking en klimaatbeheersing.

Festivak 2002

Festivak is interessant voor besluitvormers op het gebied van de totale evenementenverzorging en de entertainmentindustrie en voor organisatoren van festivals, sportevenementen, feesten, etc. Maar ook voor medewerkers van marketingbureaus, sportservicebureaus en personeelsverenigingen.

Kosten
De kaarten kosten € 22,50 aan de kassa. Indien u zich voor 31 januari a.s. voorregistreert zijn de toegangskaarten gratis.

Openingstijden
Zondag 3 februari: van 12.00 tot 18.00 uur
Maandag 4 februari: van 11.00 tot 21.00 uur
Dinsdag 5 februari: van 11.00 tot 18.00 uur

Festivak Congres 2002
Er worden de laatste jaren steeds meer en steeds grotere evenementen georganiseerd. Sommige evenementen worden zelfs ineens ‘mega’. Incidenten leren dat daarbij de beheersbaarheid een probleem kan worden.

Gemeenten hebben grote behoefte aan nadere richtlijnen en/of uitgangspunten rondom evenementen omdat zij als vergunningverlener verantwoordelijk zijn voor zaken als veiligheid en milieu. Ook het bedrijfsleven heeft behoefte aan duidelijke criteria. De evenementenmarkt groeit in hoog tempo en duidelijke richtlijnen zijn nodig om de noodzakelijke investeringen te kunnen doen.

De organisatie van Festivak en het Congres- en Studiecentrum van de VNG spelen hierop in. Zij starten op de beurs een verkenning naar bruikbare richtlijnen in de vorm van een interactief congres met vier miniconferenties. Naast het verstrekken van informatie zal deze verkenning leiden tot een eerste aanzet tot een uniform kwaliteitshandboek.De conferenties worden gehouden op maandag 4 en dinsdag 5 februari 2002 in het congrescentrum van de Ahoy in Rotterdam.

Voor meer informatie:
Tel.: (010) 293 33 00 of www.festivak.nl

Reageer op dit artikel