artikel

Financiële TOP in Amsterdam

Horeca

Dit jaar vindt alweer de tweede editie van HT Finance plaats op 4 december aanstaande in het World Trade Centre Amsterdam.

Financiële TOP in Amsterdam

HT Finance is een Chapter of Interest bijeenkomst voor de Hotello’s onder ons die werkzaam zijn in de financiële en professionele dienstverlening. Denk aan banken en verzekeraars, maar ook aan organisatie-adviseurs, marketing professionals, recruiters, bedrijfs- en vastgoedmakelaars, ICT adviseurs en accountants. HT Finance is een zogenaamde Chapter of Interest van HotelloTOP en is op die manier aangesloten op het gehele netwerk van oud-hotello’s in Europa.

Tijdens deze dag zal het actuele onderwerp ‘Wikinomics’ uitgebreid aan bod komen. Als afsluiting zal er die dag een veiling plaatsvinden waarvan de opbrengst geheel naar de We Care Foundation zal gaan. Hiervoor zijn verschillende stukken aangeboden vanuit het netwerk. De veiling zal geleid worden door de charmante dame Marij-Ellen Bakker Smits van Heijmans Vastgoed. Bent u ook Hotello en werkzaam in de financiële en professionele dienstverlening dan kunt u zich inschrijven via www.hotellotop.com.

Reageer op dit artikel