artikel

Flexibel

Horeca

Co-Cube – de naam is een combinatie van de woorden ‘cocoonen’ en ‘kubus’ – is meer dan een zonnescherm of parasol. Strak en geometrisch, kleurrijk en multifunctioneel. Dat zijn de kenmerken van deze noviteit van Solero Trading. Met de Co-Cube creëer je in no time een overkapping, desgewenst compleet met verlichting en verwarming.

Flexibel

Het bijzondere zit ‘m in het horizontale dakdoek dat in een variabele hoek kan worden geplaatst. Basis is een zware aluminium constructie, in wit of antraciet. Doordat de constructie bij elkaar wordt gehouden door inwendige koppelstukken, zijn er nergens schroeven te zien, wat het design nog strakker maakt. Het systeem is te monteren aan een gevel, op een schutting of – het allermooist – vrijstaand op een terras. Doordat de kubussen aan elkaar zijn te koppelen, zijn de mogelijkheden en afmetingen legio.

Het ‘dak’ van de Co-Cube kan in- of uitgeschoven worden. Handig wanneer de zon wat lager komt te staan, maar ook als het ineens flink gaat regenen. Het water loopt dan via een geïntegreerde aluminium goot naar beneden. Het kantelen van het doek gaat simpel door middel van een buismotor met afstandsbediening. Kijk voor het You Tube-filmpje op www.parasols.nl/specials/co-cube.

www.parasols.nl

Reageer op dit artikel