artikel

Fotoklapper als menukaart

Horeca

Hoe presenteer je je menukaart? We zouden er een boek over kunnen schrijven, want er zijn talloze manieren. En je hebt ze in alle soorten en maten: grote en kleine, dikke en dunne, vodjes en schilderijen; in hoezen, in standaards, gelamineerd, of niet.We voegen er nog een ideetje aan toe: de menukaart in een fotoklappe

Fotoklapper als menukaart

De klapper is kant en klaar verkrijgbaar, maar in plaats van foto’s kun je in de hoesjes ook informatie over het bedrijf doen en de menukaart. Of gebruik ‘m naast de menukaart en zet hem op tafel om speciale acties of een dagmenu onder de aandacht te brengen.

Ook in het hotel is zo’n klapper handig. Bijvoorbeeld op de balie van de receptie of in de hotelkamers, met informatie over het bedrijf en wat er in de omgeving te doen is. Ga ook eens bij uzelf na welke vragen er eeuwig en altijd gesteld worden, die u steeds maar weer opnieuw moet beantwoorden. Bespaar uzelf de tijd en moeite door die informatie in de klapper te stoppen.

Reageer op dit artikel