artikel

Fotoreportage familierestaurant De Zes Kastelen

Horeca

Hennie en Simone Koebrugge hebben een bijzonder horecabedrijf opgebouwd in het kleine plaatsje Diepenheim. Naast Cafetaria De Kroon bezitten ze het grote (familie)restaurant De Zes Kastelen, geheel in stijl van de middeleeuwen. ‘We hebben de zaak vernoemd naar de ‘Zes Kastelenroute’, dat is een bekende fietsroute hier’, meldt eigenaar Hennie Koebrugge.

Fotoreportage familierestaurant De Zes Kastelen

Hennie en Simone Koebrugge hebben een bijzonder horecabedrijf opgebouwd in het kleine plaatsje Diepenheim. Naast Cafetaria De Kroon bezitten ze het grote (familie)restaurant De Zes Kastelen, geheel in stijl van de middeleeuwen.

Het restaurant is volledig thematisch ingericht. Binnen in het restaurant waan je je in een soort burcht. Ridderpakken, beeldjes, stevige houten tafels, koperen ketels en potten, zwaarden en schilden, ornamenten en glas-in-lood, sieren de zaak. ‘We hebben de zaak vernoemd naar de ‘Zes Kastelenroute’, dat is een bekende fietsroute hier’, meldt eigenaar Hennie Koebrugge.

De twee bedrijven vullen elkaar goed aan. ‘We kunnen alle klanten bedienen ’, aldus Hennie Koebrugge. ‘De een komt om een hapje te eten of voor een kop koffie met gebak, een ander komt voor het afhalen van snacks en friet of een ijsje aan het loket.’

Reageer op dit artikel