artikel

Fotoverslag Baristakampioenschap

Horeca

Twaalf finalisten maakten er dinsdag bij Bar.nl een lange en boeiende koffiemiddag van. Iedere deelnemer kreeg vijf minuten voorbereidingstijd om vervolgens in een kwartier espresso’s, cappuccino’s en een ‘special’ te maken. Focus, vakmanschap en spanning waren de ingrediënten van de finale van de Dutch Barista Championship 2006.
Naar de foto’s…

Fotoverslag Baristakampioenschap

Twaalf finalisten maakten er dinsdag bij Bar.nl een lange maar boeiende koffiemiddag van. Iedere deelnemer kreeg vijf minuten voorbereidingstijd om vervolgens in een kwartier espresso’s, cappuccino’s en een ‘special’ te maken. Focus, vakmanschap en spanning waren de ingrediënten van de finale van de Dutch Barista Championship 2006. Een fotoverslag.

Reageer op dit artikel