artikel

Fotoverslag opening nieuw pand Feest & Culinair

Horeca

Feest & Culinair heeft een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen. Het nieuwe pand is gevestigd aan de Telfordstraat in Zwolle en is feestelijk in gebruik genomen.

Fotoverslag opening nieuw pand Feest & Culinair

Tijdens de feestelijke bijeenkomst maakten de eigenaren Hans Snippe en José van Zanten van Feest & Culinair bekend dat er ter gelegenheid van de opening een bedrag van ruim 1.250 euro bijeen is gebracht voor het Ronald McDonald Huis in Zwolle.

Feest & Culinair is opgericht in 2005. Het bedrijf richt zich op het verzorgen van diners, buffetten tot het volledig organiseren van evenementen. Hans Snippe kan bogen op jarenlange ervaring in de catering- en evenementenbranche.

Bekijk hier de foto’s van het nieuwe pand. (Foto’s: Ellen Metz)

Reageer op dit artikel