artikel

Fotoverslag van de eerste FSC-gekeurde hotelkamer

Horeca

Het Amsterdamse NH Barbizon Palace hotel krijgt als eerste in Nederland een kamer die volledig is ingericht met FSC goedgekeurd meubilair. Ook de maker daarvan is Nederlands. Nadat de samenwerking tussen Philips en NH bekend werd, waarbij de elektronicagigant een proefkamer in Barbizon Palace voorziet van LED-sfeerverlichting, bood meubelmaker Schalkwijk aan deze kamer in te richten met FSC gekeurde meubels.

Fotoverslag van de eerste FSC-gekeurde hotelkamer

Nadat de samenwerking tussen Philips en NH bekend werd, waarbij de elektronicagigant een proefkamer in Barbizon Palace voorziet van LED-sfeerverlichting, bood meubelmaker Schalkwijk aan deze kamer in te richten met FSC gekeurde meubels.

Een fotoverslag van de eerste FSC-gekeurde hotelkamer

Reageer op dit artikel