artikel

Francisco van Duin

Horeca

ingrediënten3 komkommers1 liter kookroom1 liter water 15 g sjalotpulp kant en klaar5 g knoflookpulp kant en klaar15 g groentebouillonpoederbosje dille1 blok tofu10 g kerriepoeder Voor garnituurdeel van de tofutakje van de dille BereidingAlle ingrediënten met uitzondering van de tofu en de kerrie bij elkaar doen, opkoken en pureren (een takje dille overlaten voor garnituur).Goed op […]

Francisco van Duin

ingrediënten
3 komkommers
1 liter kookroom
1 liter water
15 g sjalotpulp kant en klaar
5 g knoflookpulp kant en klaar
15 g groentebouillonpoeder
bosje dille
1 blok tofu
10 g kerriepoeder

Voor garnituur
deel van de tofu
takje van de dille

Bereiding
Alle ingrediënten met uitzondering van de tofu en de kerrie bij elkaar doen, opkoken en pureren (een takje dille overlaten voor garnituur).Goed op smaak brengen.Van de tofu Chinese ruiten snijden en deze in een droge tefalpan samen met de kerriepoeder bakken.

Van de tofuruiten midden in het bord een taartje maken (een paar ruiten overlaten).De komkommersoep rond het tofutaartje gieten.Afgarneren als op de foto.Serveer koud of warm (in ieder geval niet gloeiend heet).

ingrediënten
3 komkommers
1 liter kookroom
1 liter water
15 g sjalotpulp kant en klaar
5 g knoflookpulp kant en klaar
15 g groentebouillonpoeder
bosje dille
1 blok tofu
10 g kerriepoeder

Voor garnituur
deel van de tofu
takje van de dille

Bereiding
Alle ingrediënten met uitzondering van de tofu en de kerrie bij elkaar doen, opkoken en pureren (een takje dille overlaten voor garnituur).Goed op smaak brengen.Van de tofu Chinese ruiten snijden en deze in een droge tefalpan samen met de kerriepoeder bakken.

Van de tofuruiten midden in het bord een taartje maken (een paar ruiten overlaten).De komkommersoep rond het tofutaartje gieten.Afgarneren als op de foto.Serveer koud of warm (in ieder geval niet gloeiend heet).

Reageer op dit artikel