artikel

Geen geknoei

Horeca

Vrumona presenteert samen met bureau CQ een stamper voor frisdranken, die nieuw is qua vorm, functie en gebruik. De stamper wordt, inclusief schijfje citroen droog aan de buitenzijde van het glas geklemd.

Geen geknoei

De gast bepaalt vervolgens zelf of hij citroen in de frisdrank wil. Het is een slimme oplossing voor een bekend probleem: het geknoei met citroenschijfjes in glazen frisdrank of witbier.

De innovatieve en gepatenteerde stamper verhoogt de kwaliteit en beleving van het serveerritueel. De prijs is vergelijkbaar met de standaard stamper, waardoor dit diefstalgevoelige product tevens zacht is voor de portemonnee van de horecaondernemer. Gasten zien deze nieuwigheid dan ook als een gadget die ze graag mee naar huis nemen. Vrumona presenteert de stamper als een toegevoegde waarde aan een glas fris. Er zijn drie varianten verkrijgbaar, eventueel voorzien van een logo, zoals van Royal Club of Pepsi.

Vrumona, Bunnik. Tel. (030) 656 88 88. www.vrumona.nl/horeca.

Reageer op dit artikel